miercuri, 16 octombrie 2024

Inchiriere spatiu de birou, 156 mp, zona Scriitorilor.

Prezint la inchiriere spațiul foarte luminos, este situat la etajul superior al unui imobil de birouri din zona Scriitorilor, are o suprafață utila de 156 mp, fiind compartimentat astfel : hol intrare, chicineta, debara- spațiu depozitare, birou mic, birou mare, spatiu deschis aproximativ 120 mp, 2 grupuri sanitare.

Chirie solicitata de proprietar 1200 euro negociabil.
Se solicita contract pe perioada lunga, 1 luna garanție.
Comision intermediere inchirier 50% din chiria primei luni. 


 

marți, 8 octombrie 2024

Inchiriere imobil de birouri, 300 mp, zona Centrul Civic .

Prezint la inchiriere imobil de birouri situat in zona Centrul Civic, vila moderna, 290 mp dispusi pe demisol, parter, etaj si mansarda, avand urmatoarea compartimentare: la parter hol intare, receptie, birou, oficiu, grup sanitar, la demisol 3 incaperi, la etaj spatiu deschis cu doua intrari si o terasa, birou cu terasa, grup sanitar hol si casa scarii, iar la mansarda spatiu deschis, birou cu balcon, grup sanitar. Imobilul este amenajat si dotat pentru activitati de birou, are incalzire cu 2 centrale termice, sistem de alarma si acces pe baza de cartela, dispune de 3 locuri de parcare in curte si este pretabil pentru orice gen de activitate de birou, sau poate fi adaptat pentru cabinete medicale, clinica, centru de infrumusetare.

Chirie solicitata de proprietar persoana fizica 2500 euro usor negociabil.
Comision intermediere inchiriere 2%.
Disponibil 01 noiembrie 2024

 

luni, 7 octombrie 2024

Birouri de inchiriat, sediu firma, zona Grivitei .

Prezint la inchiriere 3 birouri cu suprafete cuprinse intre 22 mp si 55 mp, situate intru-un imobil localizat in zona Grivitei, imobil amenajat exclusiv pentru activitati de birou, spatii concepute astfel ca potentiali clienti sa beneficieze de toate facilitatile si utilitatile necesare desfasurari unei activitati de birou la un pret cu mult sub cel practicat in alte locatii. Imobilul dispune de o sala de mese, grupuri sanitare, parcare proprie gratuita, supraveghere video. Solutia pentru internet va fi furnizata de RCS&RDS, unde chiriasul va face contract in nume propriu, in toate birourile fiind asigurata reteaua de date si telefonie. Proprietarul ofera facilitatea de a putea fi inregistrat sediul social al firmei la adresa imobilului.

Chiria solicitata:
Birou 28 mp. mansarda
chirie 150 euro, utilitati si mentenata 60 euro + TVA
Birou 25 mp. etaj 1
chirie 190 euro, utilitati si menteneta 65 euro +TVA
Birou 55 mp. etaj 1
chirie 370 euro, utilitati si mentenenta 130 euro  + TVA

Preturile sunt fixe (foarte putin negociabile) si in pretul chiriei sunt incluse si utilitatie (curent electric, incalzire pe timp de iarna), in costul mentenantei sunt incluse cheltuieli de intretinere a cladirii, si spatiilor comune.
Se solicita garantie si contract pe minim 12 luni.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni.

 

joi, 3 octombrie 2024

Inchiriere spatiu de birouri 260 mp, zona Cuza Voda .

Prezint la inchiriere 260 mp spatiul de birouri ce se afla in zona centrul a Brasovului, intr-o cladire de birouri cu trei etaje, construita recent. Spatiu este de tip open space constructie pe stalpi si grinzi si dispune de o suprafata vitrata generoasa care permite o foarte buna iluminare naturala, are 2 grupuri sanitare si poate fi foarte usor compartimentata. Utilitatile sunt contorizate separat, incalzirea fiind realizata cu centrala termica proprie, sistem de alarma si anti incendiu, retea de calculatoare si internet .

Chiria solicitata de proprietar persoana fizica 1500 euro negociabil.
Se solicita garantie si contract minim 1 an.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni 

  

Vanzare teren 825 mp, Cristian langa liziera padurii.

Prezint la vanzare teren cu potential situat in intravilanul localitatii Cristian, zona de langa liziera paduri, 825 mp, configuratie dreptunghiulara, 15 m front stradal.

Pret solicitat de proprietar 32,500 euro usor negociabil.
Comision intermediere cumparare 2%.