joi, 12 septembrie 2024

Spatiu birou de inchiriat, 70 mp zona Centrul Civic.

Prezint la inchiriere spatiu de birouri, situat in Centrul Civic, 70 mp suprafata utila, imobil cu destinatie de birouri, locatie unde au sediul diferite firme nationale si multinationale, spatiul este la etajul 4, avand un birou de 63 mp si 1 grup sanitar. Spatiul este amenajat pentru activitati de birou, avand retea de calculatoare, incalzire cu centrala termica, aer contitionat, imobilul dispune de parcare publica cu plata, paza la intrare si doua lifturi moderne.

Chirie solicitata de proprietar 600 euro negociabil.
Se solicita contract pe perioada lunga si garantii .
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni .

   
 

miercuri, 11 septembrie 2024

Oportunitate investitie, spatiu de birouri cu randament bun.

Prezint la vanzare in zona Vlahuta-Scriitorilor, spatiu intabulat spatiu cu alta destinatie, situat intr-o cladire moderna, cu destinatie comerciala si de birouri, spatiul avand 247 mp construiti si o suprafata utila de 236 mp, cu urmatoarea compartimentare: open space, 2 grupuri sanitare, oficiu, camera tehnica. Spatiul este amenajat si mobilat modern, pretabil pentru activitati de birou, showroom, cabinete medicale, centru fitness, dispune de toate utilitatile si functionalitatile necesare desfasurarii oricarui gen de activitate de birou, are sistem de incalzire cu centrala termica pe gaz, sistem de ventilatie si racire prin ventilo-convectoare, sistem de alarma si anti incendiu.Spatiul este inchiriat unei multinationale, se vinde mobilat si utilat asa cum este prezentat in poze, iar investitia are un randament brut de 18.000 euro+tva / an.

Pret solicitat de proprietar persoana juridica 250.000 euro + tva usor negociabil.
Comision intermediere cumparare 2%.

 
 

marți, 10 septembrie 2024

Vanzare teren , 800 mp, zona Bod-Harman-Poiana Craitelor.

Prezint la vanzare teren, situat in zona cartierului rezidential Poiana Craitelor, avand front la DN112A Bod-Harman, 794 mp, intabulat cu numar cadastral, PUZ, apa, curent, gaz în curs de introducere.

Pret solicitat de proprietar 50 euro / mp.
Comision intermediere cumparare 2 %.

  


Inchiriere duplex modern, mobilat utilat integral, zona Bunloc.

Prezint la inchiriere, duplex modern situat intr-un cartier rezidential din zona Bunloc, casa parter si mansarda edificata pe un teren de 390 mp, avand la parter hol acces, living, bucatarie si baie de serviciu, iar la mansarda 3 dormitoare, hol, grupi sanitar si o terasa. Casa are toate utilitatile necesare, este mobilata si utilata asa cum este prezentata in poze.

Chirie solicitata de proprietar 1000 euro + TVA negociabil.
Se solicita garantie 2 luni si contract pe minim 1 an.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni .

 

marți, 3 septembrie 2024

Vanzare teren , 450 mp la Tarlungeni-intrare Carpins.

Prezint la vanzare teren pentru constructie casa, 450 mp la Tarlungeni, intrare in Carpinis, zona rezidentiala cu acces exlusiv riverani, configuratie dreptunghiulara intabulat cu numar cadastral, utilitati trase pe strada. Terenul este imprejmuit, in pret este inclus si un container locuibil.

Pret solicitat de proprietar 29000 euro usor negociabil.
Comision intermediere cumparare 2%.