miercuri, 26 iunie 2024

Inchiriere 2 camere, mobilat utilat nou, zona str. De Mijloc.

Prezint la închiriere apartament 2 camere, situat la etajul 3, într-un bloc cu lift, constructie 1985, zona str. De Mijloc, structura semidecomandată avand 52 mp utili, compus din hol intrare, living cu iesire pe un balcon mare deschis, bucatarie cu spatiu depozitare (camara), hol secundar, dormitor matrimonial cu iesire pe balcon, baie. Apartamentul este renovat integral recent este mobilat modern, utilat integral asa cum este prezentat în poze, nu a fost utilizat încă.

Pret solicitat de proprietar persoana fizica 575 euro.
Contract inregistrat la finante.
Exclus animale de companie
Se solicita contract pe minim 1 an si garantie.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni.


  

Inchiriere spatiu de birouri, 160 mp, zona Mihai Viteazul .

Prezint la inchiriere spatiu de birouri, zona Mihai Viteazul-Nicopole, situat la etaj, 160 mp utili din care 95 mp open space, birou de 23 mp, oficiu, anexa si grupuri sanitare. Spatiu dispune de utilitati contorizate separat, incalzire cu centrala termica, sistem de alarma, intrare separata, locuri de parcare in curte. Spatiul poate fi recompartimenta in functie de necesitatile viitorului chirias, el putand fi adaptat pentru orice tip de activitate de birou.

Chirie solicitata de proprietar persoana fizica 8 euro / mp.
Se solicita garantie si contract pe perioada lunga.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni .

 

Inchiriere apartament 2 camere, zona Tribunal

Prezint la inchiriere apartament situat in zona Tribunalului, etaj 4/4, 2 camere, decomandat, camera de zi marita cu bucataria, open space, dormitor, baie, debara, hol. Apartamentul este luminos cu vederea neobstructionata, renovat recent, termopane noi, se inchiriaza semimobilat, bucatarie mobilata utilata, dormitor mobilat pat dublu cu saltea noua.


Chirie solicitata de proprietar 400 euro negociabil.
Se solicita garantie si contract pe minim 1 an.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni.
Poze cu titlu informativ.

 

joi, 13 iunie 2024

Inchiriere apartament in casa, 3 camere, zona str. 15 Noiembrie.

Prezint la inchiriere apartament situat la parterul unei vile din zona centrului istoric, str. 15 Noiembrie la jumatatea distantei dintre Teatrul Dramatic-Parcul Central si AFI, compus din living cu bucătărie open, birou, două dormitoare decomandate, inalte, extren de luminoase si o baie cocheta. Apartamentul este la prima inchiriere, este recent renovat, mobilat si utilat integral cu foarte mult bun gust, dispune de spatiu de depozitare in pod si boxă la subsol, curtea si zona cu verdeata, are acces comun cu alti 3 colocatari.


Pret solicitat de proprietar persoana fizica 650 euro.
Se solicita contract pe minim 1 an si garantie.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni. 
Disponibil incepand cu 01 iulie.